Leverer kvalitetsmaskiner produsert i Sveits

VC999 har levert til Norge siden 2002. VC999 er Empakk´s serie av store maskiner, som kan leveres i mange størrelser og er tilpasningsdyktig i forhold til hvilke produkter som pakkes.

Erfaring i over 30 år

Rotopac har produsert skål-pakkemaskiner og roterende fylle- og forseglingsmaskiner i over 30 år, og er en vel ansett italiensk produsent. En av våre bestselgere kommer herifra, SVR-A, dette er en meget driftsikker pakkemaskin.

Empakk har hatt agentur på J-Pack i Norge siden 2009

J-Pack er en fremtidsrettet Italiensk produsent som virkelig jobber for å levere automatiske, betjeningsvennlige, enkle og sikre maskiner. De produserer fra de enkleste små benkmodeller til medium linjepakkemaskiner med vakuum og gass. Blant annet en av våre nye serier med små automatiske maskiner med skuff og mini båndmaskiner.

Sertifisert etter ISO 9001:2000

Dette er en av de store Italienske produsentene av L sealer, såkalt vinkel sveisemaskiner som også er sertifisert etter ISO 9001:2000. Minipack produserer denne typen maskiner for pakking av for eksempel salater, grønnsaker og annen mat, i tillegg til trykkeriprodukter og deler.

Tradisjonsrike MGM

MGM produserer vårt nyeste tilskudd av skålpakkere med vakuum og gass fra den tradisjonsrike MGM fabrikken. Her har vi flere forskjellige modeller og størrelser. Noen kan leveres med skinpack funksjon og PLS styring og styring via touch panel.

I.Dea Pack, en god samarbeidspartner

Med sin erfarne tekniske stab og stort antall internasjonale leveranser er I.Dea Pack en god samarbeidspartner. Spesielt når det kommer til dyptrekkere, men de har også erfaring med en lang rekke ulike produkter. Med basismodellene som utgangspunkt blir alle ordre tilpasset og skreddersydd den enkelte kunden.

Fokus på utvikling og design av sine produkter

TLM er en av de ledende Italienske produsentene av horisontale flowpack maskiner, og har stort fokus på utvikling og design av sine produkter. Alle betydningsfulle mekaniske deler produseres i egne avdelinger i bedriften.

fra Fillflex har vi tømmepumper for tømming av kokegryter

Fleksible pumper som kan dimensjoneres etter behov, og kan programmeres til forskjellige volumer. Fillflex maskiner kan utrustes med mange forskjellige pumpetyper, utkastere og ventiler så det passer til deg og din bedrifts behov.

Moffat er en Australsk produsent med avdeling i England

Regenereringsvogner herifra har et stort utvalg av fargede fronter og endepaneler, slik at man lett kan tilpasse vognen etter sin bedrift.

Fra EcoVac leverer vi prisgunstige vakuummaskiner fra Italia

Her har vi alt fra de minste bordmodellene som egner seg godt til hjemmebruk, jaktlag og lignende, til de større industrielle modellene med flere sveiselister og stor vakuumpumpe.