Alle typer pakkemaskiner

Empakk leverer alle typer pakkemaskiner fra den minste bordmodell til større skuffemaskiner, linjepakkere, dyptrekkere, flowpack, matpumper og roterende fylle – og forseglingsmaskiner. Våre viktigste leverandører er: VC999, Rotopack, J-pack, Minipack Torre, Ideapack, Magneta, Hacona, Fillflex, TLM og MGM.

Vi kan derfor levere maskiner etter alle kunders pakkebehov. Vi levere også vakuummaskiner fra Ecovac, regenereringsvogner fra Moffat, samt varme- og kjølevogner fra Scanbox.

I tillegg har vi et godt serviceapparat med egne serviceteknikere som bistår med troubleshooting, service, vedlikehold og reparasjoner.

Skuffemaskiner

Vi har et godt utvalg av både små og store skuffemaskiner. Skuffemaskiner kan konfigureres for å håndtere et bredt spekter av emballasjestørrelser og typer, og de kan også kombineres med andre maskiner som veier, teller og merker for å sikre at emballasjen er riktig fylt og merket.

Dyptrekking

Thermoformer: Vi tilbyr et godt utvalg thermoformer fra flere av våre produsenter, blant annet P-serien og i-serien fra VC999, Maxiform 320 – 360 – 420 – 480 fra BMB og Cobra 420 og Cobera 660 fra I.Dea Pack

Linje-Karusell

Vi kan levere en rekke pakkemaskiner fra blant annet Rotopack, Techpa, VC999 og Tecnovac; Linjepakkere og roterende fylle- og forseglingsmaskiner.
Det er flere modeller å velge mellom avhengig av kapasitet og antall skåler som skal pakkes. De roterende fyllemaskinene kan blant annet brukes til fylling av yoghurt, dressing, iskrem osv.

Flowpack

Vi fører vertikale og horisontale flowpackere fra flere produsenter i europa (TLM, Pentavac, Audion og Lorapack) Flowpack gir fleksible løsninger som sveiser poser og pakker fra filmrull. De kan pakke både med og uten gass. Flowpackmaskinene brukes til pakking av blant annet alle typer grønnsaker, frukt, varme, kalde og frosne produkter. Her kan vi blant annet tilby Little flow, Easy 6 og Discovery fra TLM.

Vakuummaskiner

Empakk fører vakuummaskiner fra flere europeiske produsenter (Audion, VC999, Ecovac). De fås i et stort utvalg av kammerstørrelse og pumpestørrelse, fra bordmodeller til industrielle modeller.

Våre industrimodeller kan integreres med transportbånd dyppetank blant annet. Ta kontakt med oss ved spørsmål og for veiledning for å finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift.

Kompostering

Med miljøvennlige løsninger kan man redusere avfallsvolumet med opp til 90%. Våre komposteringsmaskiner (Oklin) fås i mange størrelser og kapasiteter; fra 5 kg/døgn til 5000 kg/døgn, GG-02, GG 10s, GG 30s, GG 50s, GG 100s, GG 200s, GG 300s og GG 500s. Ta kontakt med oss for spørsmål og veiledning for å finne den beste løsningen for din bedrift.

Prinsippet for disse komposteringsenhetene baserer seg på tilsats av en mikrobemix som bidrar til aerob nedbrytning av organisk avfall. Maskinene er svært effektive. De gjør mat om til nyttig kompost i løpet av 24-48 timer og reduserer avfallsvolumet. Kostnadene for håndtering av avfallet går ned og nedbrytningsproduktene kan brukes som jordforbedring. Karbonavtrykket til bedriften går ned.

Pumper

Fillflexpumper kan med fordel brukes på forskjellige måter; pumping av tregtflytende produkter og produkter med faste biter, som for eksempel til gryter og lapskaus. I tillegg pumpes produkter som for eksempel vaniljesaus, syltetøy, majones og honning enkelt med disse maskinene. Pumpene er fleksible, og de kan programmeres og dimensjoneres til forskjellige volumer etter behov. De er enkle å installere og enkle å bruke.