Empakk

Empakk AS har hovedkontor i Fredrikstad med eget lager og egen service- og vedlikeholdsavdeling som sikrer god fleksibilitet og rask respons over hele landet. Vi er i dag 13 engasjerte medarbeidere rundt om i landet som ønsker å yte den beste service for våre kunder. Til sammen har vi over 100 års erfaring innen kok/kjøl utstyr, emballasje og pakkemaskiner.

Vi er importør av ScanBox varme-/kjølevogner, Regenereringsvogner og andre pakkemaskiner som EcoVac, Pentavac, VC999, TLM, MGM, Rotopack, m.m.

Kompetanse

Vi har kompetanse både på nye og gamle produksjonsmetoder som kok-kjøl og kok-server. Empakk AS leverer komplette løsninger til kommuner, sykehus, privat sektor og industri innenfor vårt kompetanseområde. Alt fra håndsveisere til helautomatiske linjepakkere og vertikal-pakkere.

Innen vakuum/kokeposer har vi et variert tilbud både til lagring, og koking i forbindelse med sous-vide og kok-kjøl produksjon. Alle våre produkter er miljøsertifisert og kan dokumenteres at er godkjent for pakking av mat.