Leverer Empakk matemballasje og maskiner til storkjøkken og industribedrifter?

Empakk er en totalleverandør av matemballasje og maskiner til storkjøkken og industribedrifter.

Hva slags pakkemaskiner leverer Empakk?

Vi leverer alle typer pakkemaskiner.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstid vil blant annet komme an på hva, hvor mye, hvor stort eller tungt det du har bestilt er. Trenger du å planlegge noe i forhold til et bestemt tidsrom, ta kontakt med oss, så lager vi en god løsning sammen.

Hvor mye koster en pakkemaskin?

Pris varierer fra alt fra størrelse, effektivitet, om maskinen er skreddersydd osv. Ta kontakt med en av våre dyktige selgere, så hjelper vi deg å finne frem til både den beste løsningen og prisen for akkurat deg og din bedrifts behov.

Kan dere skreddersy maskiner til mine behov?

Ja, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg. Empakk AS har mange ulike løsninger for transport, levering og varmholding av mat til alle sammenhenger. Vår fordel er at vi kan kombinere produkter etter kundens ønske og vi kan skreddersy løsninger og være en komplett leverandør for den enkelte kunde.

Har dere serviceavtale?

Ja, hos oss kan du tegne en serviceavtale. En serviceavtale vil alltid lønne seg, og da vil vi ved periodiske servicer påse at maskinen din er i topp stand slik at du får stor glede av maskinen din nå og i mange år fremover.

Har dere egne serviceansatte?

Vi har eget dedikert servicepersonell, og vår service avdeling utfører service på pakkemaskiner, regenerering, transport og produksjonsutstyr innenfor småindustrien, butikk og det offentlige.

Har dere alt man trenger til matemballasje?

Vi har et stort utvalg matemballasje, finner du ikke det du ser etter, kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen som passer for deg.

Har dere emballasje i polypropylen (PP)?

Ja, vi har et godt utvalg av beger i PP (polypropylen) beger og folie. Disse leverer vi i en mengde størrelser og varianter.

Har dere beger som følger EU’s direktiv eN 13 432?

Ja, vi kan tilby begeret Pulo fra Sabert, dette er komposterbare beger laget av restene fra sukkerrør. Se www.sabert.eu for mer informasjon.

Hvordan logger jeg meg inn på min konto?

Du logger deg inn her https://empakk.no/min-konto/. Lurer du på noe ang innlogging, ring oss på 69326910

Hvordan lager jeg en egen bruker?

Du lager deg en bruker ved å gå inn på siden https://empakk.no/min-konto/ Legg inn all informasjonen og trykk registrer. Lurer du på mer rundt registrering? Ring 69326910.

Kan jeg bestille varer hos dere som privatperson?

Nei, Du kan ikke bestille varer hos oss som privatperson.