Om oss

Hvem er vi?

Vi holder til på Rolvsøy i moderne og funksjonelle lokaler som stod ferdig i august 2009. Her har stor lagerkapasitet, nytt og bedre verksted/delelager samt våre kontorer.

Organisasjon
Vi er 9 engasjerte medarbeidere som ønsker å yte den beste service for våre kunder, og har samlet over 50 års erfaring fra bransjen.

Service
Våre spesialfelt er matemballasje, pakkemaskiner, regenererings og transportutstyr.

Opplæring
Vår service avdeling utfører service på pakkemaskiner, regenerering, transport og produksjonsutstyr innenfor småindustrien, butikk og det offentlige. Ved vårt verksted i Fredrikstad har vi også et komplett delelager til våre pakkemaskiner, i tillegg har vi også mye deler til andre leverandørers maskiner.


Nytt fra Empakk AS - 06.01.2014


Empakk as har siden starten i 2002 hatt en spennende utvikling i nært samarbeid med sine kunder og øvrige forretningsforbindelser, og ikke minst takket være dyktige medarbeidere.

Vår Daglige leder og medeier gjennom alle disse år Rune Skarshaug, har funnet tiden moden for å ta fatt på nye utfordringer, og har derved valgt å tre ut av sitt daglige virke i Empakk. I den sammenheng har Rune også solgt sin andel i selskapet. Dette er gjennomført med virkning fra 31.12.2013.

Det blir spesielt for oss ikke å ha med Rune lenger etter nesten 12 år i selskapet, men vi vil takke Rune for innsatsen i alle disse årene, og ønsker han lykke til med sine nye utfordringer.

Som følge av dette, er det etablert nytt styre og daglig ledelse som skal gjøre oss godt rustet til å ivareta våre kunder og forretningsforbindelser i årene fremover.

Vi vil med dette også ønske vår nye Daglige leder Kjell Håvard Liane fra Fredrikstad velkommen til å lede vår bedrift videre i samarbeid med alle ansatte.

Kjell Håvard er 55 år gammel, og har bred erfaring fra ulike bransjer, han vil begynne ved vårt kontor i Fredrikstad i løpet av januar. Skulle det være noen spørsmål i denne forbindelse kan Petter Førsund kontaktes.

bunn003_fyrtarn.pngbunn002_bfsn.pngbunn003_gront.jpgbunn001_strek.png Empakk AS | Pb. 42 | 1662Rolvsøy | Norway | Telefon: 69 32 69 10 | Telefaks: 69 32 69 09 | post@empakk.no | Org. 984 398 026 MVA